CP De kleine geest – Linden

Bezocht: CP DE KLEINE GEEST _-LINDEN

22 september 2017: Drunen – Linden. Gereden: 54 km.

Al hikkend tegen onze verhuizing aan ( van huurhuis naar bungalow en zo blij dat we weer terug in Vlijmen kunnen gaan wonen na een jaartje Drunen) toch nog 2 nachtjes camperen. Nou is er absoluut niets mis met Drunen, hoor. Integendeel: leuk dorp! Maar ik heb met uitzondering van 3 jaar op kamers in Den Bosch, heel mijn leven in Vlijmen gewoond en dat blijft gewoon toch trekken. Daarom waren we zo blij dat we hier een kaveltje konden kopen en konden gaan bouwen.

Maar wat héb ik het camperen dit seizoen gemist! Maar ja, het liep nu zo en de bouw had onze prioriteit. En we kunnen er toch nog 2 daagjes camperen van afsnoepen. Lekker ff weg van de bouwperikelen. Volgend jaar zullen we vast meer tijd hebben om van onze Crazy Horse te genieten.

Ik ben wat aan de late kant met mijn verslagje, en inmiddels staat onze Crazy Horse weer veilig op ons opritje en hopelijk kunnen we in oktober nog een weekendje weg. Tja, veilig… dat weet je maar nooit. Maar we hebben inmiddels een hekwerk waar klimop tegenaan geplant is, en normaal staan er 2 auto’s achter. En we hebben een Bearlock laten inbouwen. (via camperverzekerd kost dat 529 euro, ze komen dat op je opritje regelen en je krijgt daarna maandelijks een kleine korting op je verzekeringsbedrag. )

Ik volg de Camperclub op Facebook (de club van Mr. Skeller a.k.a. Frans Houwer) .? Daar lazen we goede berichten over de nieuwe CP in Linden:

Camperplaats de Kleine Geest

De Geest 3

5439 NJ Linden

Op Campercontact: https://www.campercontact.com/nl/nederland/noord-brabant/linden/54857/camperplaats-de-kleine-geest Hun eigen website: www.dekleinegeest.com

De beheerders, Marius en Elly, zijn heel gastvrij en ze maken het hun gasten graag naar de zin.

Ik was verrast over het Kattenhotel dat Elly runt: wát een 5 sterrenhotel voor katten is dat! Ik ben een kattenmens en ik heb genoten van de rondleiding en hoe fijn die katten hier kunnen vertoeven terwijl hun baasjes elders op vakantie zijn. Voor de duidelijkheid: de katten verblijven binnen, he. Dus niet op de CP zelf.

CP de Kleine Geest is nog in aanbouw. De plaatsen zijn al prima aangelegd, hele ruime plaatsen waar je camper veilig verhard staat, maar met een hele brede strook gras ertussen. Je kan je chemisch toilet er legen en water innemen. En er is een hele goede wifi verbinding. Dat is tegenwoordig logischerwijs voor veel Camperaars super belangrijk. De overnachtingsprijs is absoluut okee: 7,50 incl belasting, stroom 2,50, lozen chemisch toilet gratis, wifi gratis.

Er zijn nog veel bouwplannen, maar Marius geeft aan dat hij – zolang er nog zoveel campers langskomen om te overnachten – er ook nog geen bouwput van wil maken met alle overlast van dien. Als ik goed begreep, gaat hij in november dicht en neemt hij daar de tijd voor.

Dit was dan weer ons weekendje camperen.

Wat ontmoetingen betreft was het wel een toppertje, hoor. Visueel zijn we nogal herkenbaar. Aan het artwork op de motorkap.:

Maar ook natuurlijk aan het oranje bumpertje van onze Bürstner.

Margot en Cees met hun Mc Louis Carat, herkenden ons aan dat bumpertje. Wij hebben ooit eens in Neerpelt naast elkaar gestaan. Super leuk om hen weer te zien en samen wat te drinken. ?

Dan Truus en Ed, die stonden naast ons met hun EuroYacht 140. Zij herkenden ons ondanks dat wij toen we op hun CP in Kinrooi stonden, de Elnagh nog hadden. Lang leve het artwork. ?

Zij zijn heerlijk zelf aan het camperen en zijn zich aan het beraden over wat ze voor de toekomst verder leuk zouden vinden als het op hun pad kwam. ?

En dan is er nog Facebook, he. Ik had in de groep een fotootje van de CP online gezet.

Zegt Elly van Gennip in die FB groep: “Wij staan er ook!” Bleek dat ze met hun Rapido schuin achter ons stonden, dus met Elly en Gerard hebben we ook gezellig wat gedronken.

En verder hebben we Harrie Learbuch en zijn vrouw nog gesproken, kwamen we ook via FB achter: zij stonden met hun prachtige Hymer vooraan op de CP.

Ik mag wel concluderen dat FB welzeker als je “On the road” bent , sfeerverhogend werkt! Wij zijn beslist geen mensen om de hele dag met een groep op te trekken, hoor. Maar zo van die spontane ontmoetingen en dat je gezellig ff bij elkaar gaat zitten: leuk! (en dan weer ieder zijns weegs).

We hebben een heerlijk camperweekend beleefd en we gaan zeker terug naar deze CP om volgend seizoen eens te kijken hoe de ontwikkelingen verder verlopen zijn.

Wie zin heeft ons gastenboekje te tekenen: be our guest.